Utbildningar hos Investeringsakademin

Investeringsakademin erbjuder Sveriges ledande investeringsutbildningar inom områdena kryptovalutor, börs och fastigheter. Alla dessa branscher kan leda till stor Rikedom om du har rätt kunskap och tillämpar den disciplinerat. Målsättningen med utbildningarna är att ge dig verktygen du behöver för att ta dig ut ur ekorrhjulet genom att skapa dig nya inkomster så att du inte är lika beroende av din lön från ditt jobb.

Utbildningarna är personliga och skräddarsydda. Utbildningen inom Kryptovalutor består av 8 lektioner á 1,5 timme. Både börs och fastighetsutbildningen består av 10 lektioner á 1,5 timme. Lektionerna äger rum via Skype 1 ggn/vecka.

I slutet av varje lektion får du en hemläxa. Hemläxan har vi för att din inlärningsprocess skall gå smidigare och snabbare. Under lektionerna delar vi även vår datorskärm så att du lättare kan följa med och få ut det mesta av våra möten. Tre månader efter slutförd utbildning har vi ett uppföljningsmöte om 1,5 timme. I utbildningen Börsinvesteringar ingår även ett uppföljningsmöte 6 månader efter slutförd utbildning.

Utbildningen kostar 28 995 kr. I det priset har du möjlighet att ta med dig ytterligare en person. På så sätt har du möjlighet att dela på kostnaden för utbildningen. Det går även att kombinera detta erbjudande med vår kod ”Kryptokoll2018” för ytterligare 1000kr rabatt! Du anmäler dig till en utbildning via kontaktformuläret på vår hemsida www.investeringsakademin.se eller genom att mejla till [email protected].

Tips! För att läsa recensioner från tidigare elever klicka här!

Om Daniel:

  • Fd förmögenhetsförvaltare på en svensk storbank med 500 miljoner sek i förvaltat kapital.
  • 35 år gammal investerare & trader – Utbildar andra genom utbildningsplattformen investeringsakademin (www.investeringsakademin.se).
  • Grundare och medverkande i podcasten Det Goda Livet (www.poddendetgodalivet.se).
  • Intressen är personlig utveckling, finans, historia, biologi, metafysik, resor, tennis och filosofi.
Daniel Andre
Daniel AndreInvesterare, entreprenör, influencer