Vår tidigare gästbloggare och samt samarbetspartner Sofi Kotz (författare av kryptobloggen) startade tidigare i år en podd tillsammans med en vän. Ett riktigt kul initiativ som vi självfallet vill stötta, nedan hittar ni information om podden samt vart ni kan lyssna på den.

Följande text är tagen från kryptosnack.nu

Vi är två glada tjejer som delar samma intresse och det var också på det sättet vi hittade varandra och tack vare det blev det en podd!  Vi vill göra krypto enkelt! En podd om krypto och blockkedjan och – ja allt inom området. Vårt syfte är att förklara på ett enkelt och lättförståeligt sätt med målet att alla ska förstå. Är det möjligt? Ja vi tror det! Vi har som mål att även få med gäster så som profiler, intresserade, entusiaster och skeptiker.”

Vår ingång till kryptovärlden började för oss båda i slutet av 2017. Sofi startade kryptobloggen.se och Jenny pluggade på allt som har med krypto. Utöver det har Sofi gått Blockchain Deep Fundamentals och nyligen påbörjat kurs nummer två Smart Contract Programming genom Ivan On Tech (Ivan Liljeqvist).  Jenny har arbetat många år som datatekniker, så tekniken bakom krypto var givet för henne att sätta sig in i. Utöver det tradar [trejdar] Jenny liksom pluggar på allt kring området.  Lyssna på podden :) där vi berättar vi mer om oss själva.

Podden finns att lyssna på: Itunes , Acast och Spotify 

Lyssna på det senaste avsnittet nedan

investera i bitcoin
  • Skapa gratis konto

  • Investera i Bitcoin & Ethereum

  • Registrering med BankID

  • Slipp deklarera (ISK-konto)

GÅ TILL AVANZA