Localbitcoins
  • Köp av andra svenskar

  • Betala med Swish

  • Nordiskt företag

Localbitcoins

1/5

Registrera ett konto hos LocalBitcoins, du får då en gratis plånbok på webbplatsen. Inga ytterligare appar behövs.

LocalBitcoins

2/5

Gå till huvudsidan och fyll i formuläret med det belopp du vill köpa samt i vilken valuta, ange sedan din plats och välj en betalningsmetod. Webbplatsen kommer att lista Bitcoinhandlare som är tillgängliga i din region.

LocalBitcoins

3/5

Från listan med annonser väljer du en från en säljare/köpare med gott rykte och gärna en som gjort många affärer tidigare. Du kan klicka på "Köp" knappen för att visa mer information om en annons. Läs igenom dem innan du skickar in handelsförfrågan.

LocalBitcoins

4/5

Skriv i den blå rutan hur mycket du vill köpa, skriv ett meddelande till säljaren och klicka på “Send trade request” för att starta handeln.

LocalBitcoins

5/5

När du har betalat, klicka på knappen "Jag har betalat". När säljaren har verifierat att din betalning har tagits emot kommer LocalBitcoin släppa dina Bitcoin och de är omedelbart tillgängliga i din plånbok.

Guide: Köpa Bitcoin på LocalBitcoins.com

På LocalBitcoins.com kan människor från samma eller olika länder köpa Bitcoin av varandra. På webbplatsen kan användarna posta annonser där de anger växelkurs och betalningsmetoder för att köpa eller sälja bitcoins. Du svarar på dessa annonser och samtycker till att handla direkt med banköverföring eller alternativt till att träffa personen för att köpa Bitcoin med kontanter.

Intresserad av Bitcoin? Läs vår artikel ”Investera i Bitcoin 2020 (ultimata nybörjarguiden)” 

Besök här
FördelarNackdelar
Köp/sälj med SwishEndast Bitcoin
Säkert och snabbtDu behöver hitta säljare manuellt
Köp/sälj med andra svenskar

Hur går det till?

1. Registrera ett konto hos LocalBitcoins, du får då en gratis plånbok på webbplatsen. Inga ytterligare appar behövs.

2. Gå till huvudsidan och fyll i formuläret med det belopp du vill köpa samt i vilken valuta, ange sedan din plats och välj en betalningsmetod. Webbplatsen kommer att lista Bitcoinhandlare som är tillgängliga i din region.

3. Från listan med annonser väljer du en från en säljare/köpare med gott rykte och gärna en som gjort många affärer tidigare. Du kan klicka på ”Köp” knappen för att visa mer information om en annons. Läs igenom dem innan du skickar in handelsförfrågan.

4. Skriv i den blå rutan hur mycket du vill köpa, skriv ett meddelande till säljaren och klicka på “Send trade request” för att starta handeln.

5. När du har betalat, klicka på knappen ”Jag har betalat”. När säljaren har verifierat att din betalning har tagits emot kommer LocalBitcoins släppa dina Bitcoin och de är omedelbart tillgängliga i din plånbok.

Köpa bitcoin
Registrera dig här