Investera i Bitcoin certifikat med Avanza (XBT-certifikat)

Bitcoin certifikat
  • Centifikat för Bitcoin & Ethereum

  • Spara enkelt med ISK

  • Enkel registrering med Mobilt BankID

Avanza

1/5

Registrera dig enkelt genom att ange ditt personnummer, detta är gratis och går på ett par minuter.

Avanza

2/5

Följ sidans instruktioner och fyll i samtlig information som Avanza ber om. När väl kontot är skapat så loggar vi in med hjälp av Mobilt BankID eller användarnamn och lösenord.

Avanza

3/5

Sätt in pengar genom att gå in på “Mina sidor”, “Kontoöversikt” och sedan “Sätt in pengar”. Direkinsettning innebär omedelbar insättning och fungerar via de flesta svenska banker.

Avanza

4/5

Sök på Bitcoin eller Ethereum i sökfältet för att finna dessa värdepapper.

Avanza

5/5

Vill du börja handla så klicka på “köp”, välj antal certifikar samt önskat pris. Efter köpet kommer dessa synas på “kontoöversikt” under “Mina sidor”.

Guide: Investera i Ethereum- och Bitcoin certifikat med Avanza (XBT-certifikat)

Det självklara valet om du vill handla Bitcoin certifikat eller Ethereum certifikat. Den svenska banken Avanza har har flertalet gånger vunnit ”Årets nöjdaste sparkunder” av svenskt kvalitetsindex. Avanzas plattform är av högsta kvalitet och gör handel med värdepapper smidig och enkel. Avanza går från klarhet till klarhet när det kommer till avgifter för köp och säljordrar så du vet exakt vad varje transaktion kommer att kosta. Vidare rekommenderar vi att ni öppnar ett Investeringssparkonto (ISK) för ert sparande. Avanza beskriver detta på följande sätt “ISK är ett så kallat schablonbeskattat konto, vilket innebär att du betalar en viss procentsats i skatt per år. Procentsatsen är baserad på kontots värde istället för på de vinster du gör, som för ett aktie- & fondkonto”

Gör som mer än en halv miljon svenskar och registrera ett konto på Avanza!

Besök här
FördelarNackdelar
SvensktEndast Ethereum och Bitcoin certifikat
Skatta via ISKDu kan endast handla under Avanzas öppentider
Lätt att komma igångRelativt lite fokus på kryptovaluta i övrigt

Hur investerar man i Ethereum- och Bitcoin certifikat hos Avanza?

1. Registrera dig enkelt genom att ange ditt personnummer, detta är gratis och går på ett par minuter.

2. Följ sidans instruktioner och fyll i samtlig information som Avanza ber om. När väl kontot är skapat så loggar vi in med hjälp av Mobilt BankID eller användarnamn och lösenord.

3. Sätt in pengar genom att gå in på “Mina sidor”, “Kontoöversikt” och sedan “Sätt in pengar”. Direktinsättning innebär omedelbar insättning och fungerar via de flesta svenska banker.

4. Sök på Bitcoin eller Ethereum i sökfältet för att finna dessa värdepapper.

5. Vill du börja handla så klicka på “köp”, välj antal certifikar samt önskat pris. Efter köpet kommer dessa synas på “kontoöversikt” under “Mina sidor”.

Bitcoin certifikat
Registrera dig här