Går det att bli rik genom att investera i kryptovalutor?

Att bli rik handlar först och främst om att byta roll från att vara en konsument till att bli en ägare. En konsument konsumerar sitt överskott på saker och prylar som faller i värde över tid och som inte ger några regelbundna utbetalningar. Istället kostar dessa saker oftast pengar i form av drift och underhåll. Ägaren däremot, investerar sitt överskott i bra tillgångar. Tillgångar som stiger i värde över tid och/eller som ger regelbundna utbetalningar.

När du väl bytt roll från att vara konsument till att bli ägare så är det svårt att inte bli rik. Dina tillgångar arbetar för dig och per automatik blir du rikare för varje år som går. Det är just därför som vi på Vill Du Bli Miljonär fokuserar på utbildningar i hur man blir en duktig ägare av bra tillgångar.

Kryptovalutor har under många år uppfattats som det svarta fåret inom investeringsvärlden men har under 2017 fått allt mer erkännande från industrier och näringsliv. Teknologin bakom kryptovalutorna har många appliceringsområden och jag är övertygad om att kryptovalutor kommer ta sin plats i det moderna samhället. Men under denna resa kommer många s.k. ”barnsjukdomar” att uppstå och lösningar på dessa kommer att till slut att hittas.

De tre stegen:

Vi vet också av erfarenhet att resan mot framgång aldrig är spikrak, utan den består alltid av hinder och motgångar. Och kryptovalutorna är inget undantag. På samma sätt som alla andra nyheter under vår civilisations historia, så behöver även kryptovalutorna att gå igenom den kände tyske filosofen Arthur Schopenhauers teori:

Steg 1: Först blir de förlöjligade.

Steg 2: Sedan blir de våldsamt motarbetade.

Steg 3: Slutligen blir de accepterade som självklara.

Jag skulle vilja hävda att vi nu befinner oss i övergången mellan steg 2 och 3 eftersom fler och fler institutioner börjar acceptera kryptovalutornas existens och flera stora internationellt kända företag har börjat inleda samarbeten med olika kryptovalutor. Trots att vi nuförtiden lever i ett samhälle som springer och utvecklas väldigt snabbt så tar det tid för ny teknologi och nya sanningar att bli accepterade. Kanske lite snabbare än förr i tiden, men det tar ändå sin tid.

Med detta sagt så är jag också övertygad om att enbart en liten andel av dagens 1400 kryptovalutor kommer att överleva. Många kryptovalutor saknar tillämpningsområde, substans och teamen bakom saknar förmåga att exekvera affärsplanen. För att inte nämna att en hel del kryptovalutor dessutom är rena rama bluffar som utnyttjar marknadens efterfrågan på denna nya teknologi. Min uppskattning är att färre än 30 kryptovalutor kommer att ”leva kvar” om 10 år.

Så tillbaka till frågan: Går det att bli Rik genom att investera i kryptovalutor? Ja självklart. Det går att bli rik på allt som har ett pris och ett värde. Genom tiderna har människor blivit rika på allt från att tillverka träpinnarna till glassar till att äga fastigheter.

Vi vet också att vårt samhälle har lämnat både jordbrukssamhället och den industriella revolutionen och nu befinner sig i en teknologisk revolution. Och vad lämpar sig bättre i denna era än ytterligare en teknologisk innovation som möjliggör ökad effektivisering i världens olika industrier och branscher. Det är just detta och mycket mer som jag och min studentkollega Robin Granqvist brukar prata om i podcasten Det Goda Livet, www.poddendetgodalivet.se.

investera i bitcoin
  • Skapa gratis konto

  • Investera i Bitcoin & Ethereum

  • Registrering med BankID

  • Slipp deklarera (ISK-konto)

GÅ TILL AVANZA
[fusion_person name=”” title=”” picture=”http://kryptokoll.nu/wp-content/uploads/2018/04/daniel-150×150.png” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”none” hover_type=”none” background_color=”” content_alignment=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” googleplus=”” instagram=”” linkedin=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Med vänlig hälsning,
Daniel Andre
Investerare, entreprenör, influencer
Grundare till utbildningstjänsten Vill Du Bli Miljonär.se samt Podcasten Det Goda Livet

Läs mer om Daniels utbildningar här!