Deklarera kryptovaluta enkelt 2019 med Deklira!

Förvirrad när det nu är dags att deklarera kryptovaluta? Du är inte ensam, vi är många som har väntat på att experter ska erbjuda sin hjälp för att reda ut vad som många gånger kan vara en röra för oss vanliga dödliga vid deklaration av kryptovaluta. Nu har äntligen dagen kommit och Kryptokoll var snabba på pucken när det kom till att kontakta Deklira gällande ett samarbete. Ange koden ”KRYPTOKOLL15” för 15% rabatt på ditt köp, besök deras hemsida här!

Vilka är Deklira?

Vi har varit i kontakt med Daniel på Deklira som beskriver företaget på följande sätt:

Vi är ett team på fyra glada personer som har grymt driv, intresse och lång erfarenhet av finans. Vi är alla sparare själva, vilket var startskotten till att vi drog igång deklarationstjänster på nätet. Vi satt och föreberedde oss för deklarationen själva och insåg snart att det kunde vara krångligt att deklarera kryptovalutor med alla de nya regler som skatteverket kom fram till. På grund av detta började vi koda en automatiserad lösning mest på skoj och för att använda själva. Snabbt insåg vi dock att vi inte är de enda som idag sitter med det här problemet. Vi startade därför Deklira.se för att ge andra möjligheten vi hade för att göra deklarationen lite lättare!

–  Daniel, Deklira.se

Hur hjälper Deklira dig att deklarera kryptovaluta?

  • Du skapar ett konto i Dekliras portal där du fyller i de uppgifter som behövs för deklarationen
  • Därifrån kan du ladda upp transaktioner från din nätmäklare in i Dekliras portal. Här kan du välja att göra det själv med support från Dekliras personal (gratis), eller betala extra för att jobbet ska bli gjort åt dig
  • Med transaktionerna uppladdade kan du snabbt se ut hur mycket skatt du ska betala, vilket du kan se innan du köper tjänsten
  • K4-blanketten är den information Skatteverket behöver om dina kryptoaffärer för deklarationen
  • Om du väljer att köpa tjänsten får du en digital K4 som du enkelt kan ladda upp till Skatteverkets hemsida, sen är deklarationen klar!
skatta på kryptovaluta
Besök här
Ange ”Kryptokoll15” för 15% rabatt!